Duck á la Decdia


(vilket gärna fått vara lite, lite högre enligt mig)






Mmm... Så gott och tilltalande på alla vis och värdig nyårsmeny!
Kram
Åh, så ljuvligt gott....Och hon är så söt din fina dotter :)
Kram
Åh, tack för den lektionen!
Jag har aldrig ätit anka. Vet att svägerskan i Köpenhamn har detta på jul / nyår.
Vilken duktig och söt kocka ♥
Kram ♥
Ja du har tur du, med såna matlagnings genier i familjen. Nåja, jag ska inte klaga, dottern här skämmer bort mig emellanåt och då sitter man där och gottar sig.
Anka har jag aldrig ätit. Kan den vara rosafärgad? Jag vet bara att kyckling ska ju vara väl genomstekt...gott såg det ut i alla fall.
Kramar♥
Du fick till det helt rätt! :)
Fast jag trodde ditt matinlägg skulle handla om maten den 1/1 och såg köttbullarna framför mig. ;)
Men vad gott! Det enda jag minns just nu av lektionen är dock det där "simsalabim"... ;-)
Det ser så vansinnigt gott ut. Vackert dessutom. Tyvärr har jag inte lärt mig att tycka anka är så värst gott.
Kan det bero på kocken månne??
God Fortsättning på 2016! Kramar
Tack för denna pedagogiskt upplagda lektion. Vilken bra lärare och vilken duktig kock! Jag tror jag förstått, men har ett par frågor; picklad rödlök och jordärtskockspurén kommer de som av ett trollslag om man säger "simsalabim"...
Och ankan som var villig att ställa upp flyger den in själv...
Skämt åsido; Vilken festmåltid! Fantastisk! DEt såg verkligen gott ut och så vackert uppläggning.
Kram och tack för lektionen.
Är så imponerad att jag tappar talförmågan.
"Haute cuisine" på hemmaplan. Ser underbart ut.